Nu starter skolebio sæsonen 20/21 og vi glæder os til at se en masse børn i biografen. Vi er naturligvis opmærksomme på situationen omkring Covid 19 og har derfor måtte lave en del ændringer i denne sæson for at imødekomme dette, så vi kan afvikle sæsonen med udgangspunkt i sundhedsstyrelsens retningslinjer for forsamlinger. Det betyder at vi laver 10 forestillinger hen over skoleåret og nu udbydes de første 5 forestillinger og lige efter nytår udbydes de sidste fem forestillinger. Vi har ligeledes ændret tidspunktet for forestillingerne så vi ikke bliver for mange samlet i biografens fællesområder.

Det betyder at vi i denne sæson skal ses lørdag formiddag kl 10.00 til skolebio. Der købes billet til de forestillinger man ønsker at se og prisen for hver forestilling er 30 kr. – der kan i år ikke købes ledsager billet idet vi ønsker at se flest mulig børn i biografen. Skolebio har altid voksne i salen som hjælper børnene til rette i biografen.

Billetter bookes efter først til mølle princippet og da de i denne sæson er i begrænset antal vil vi anbefale at I booker nu for at sikre jer en plads i biografen til skolebio.

Antal pladser pr. filmvisning: 170

  • Medlemspris: 10kr. – Man skal købe et medlemskab for at kunne booke sig ind på film. (kun et medlemskab pr. barn)
  • Pris pr. film 30kr.Der kan ikke købes ledsagerbiletter i denne sæson.