Pulje 1

Pulje 1: 0-3 klasse

2. og 3. Oktober 2023, filmstart kl. 16.00

Helt Super, DK tale, 76 minutter. (Aldersvurdering: 6 – 7 år)

Hedvig har krympet fars superheltedragt, og nu kan han ikke længere være byens Superløve. Far vælger den stærke og suveræne fætter Adrian som ny superhelt, og Hedvig bliver nødt til at tage kampen op.

Pulje 1: 0-3 klasse

4. og 5. December 2023, filmstart kl. 16.00

Hopper og jagten på Mørkets Hamster, Dansk tale, 92 minutter. (Aldersvurdering: 7 år)

Hopper er en krydsning mellem en høne og en hare, som blev adopteret som baby af opdagelsesrejsende Kong Peter. Hopper er ganske vist klodset, men han har altid drømt om at blive en stor eventyrer.

Pulje 1: 0-3 klasse

5. og 6. Februar 2024, filmstart kl. 16.00

Skolen med de magiske dyr, Dansk tale, 93 minutter. (Aldersvurdering: Alle)

Ida Kronborg er flyttet til en anden by, og er nu den “nye pige“ på Østre Skole. Hun har det svært i klassen, hvor den ledende pigegruppe holder hende udenfor, og så er der kun én siddeplads tilbage til hende på første skoledag – ved siden af outsideren Benja.

Pulje 1: 0-3 klasse

8. og 9. April 2024, filmstart kl. 16.00

Mini Zlatan og Onkel Tommy, Dansk tale, 81 minutter. (Aldersvurdering: 7 år)

Det bedste, Ella aka Mini-Zlatan ved, er fodbold og sin højt elskede Onkel Tommy. Men en dag kommer Tommys nye kæreste, Steve, på besøg fra Holland, og Ella bliver frygtelig jaloux. Et finurligt trekantsdrama i børnehøjde, der sætter fokus på store følelser, der kan få en til at gøre de skøreste ting …

Pulje 1: 0-3 klasse

3. og 4. Juni 2024, filmstart kl. 16.00

Lille Allan – Den menneskelige antenne, Dansk tale, 80 minutter. (Aldersvurdering: 7 år)

Lille Allans forældre bliver skilt, og han er tvunget til at flytte til en helt ny by. Hans desperate jagt på nye venner fører til, at han pludselig agerer menneskelig antenne for sin ældre, UFO-besatte underbo. Da det tankelæsende rumvæsen, Maiken, nødlander hos dem, og de skal have hende hjem, opstår der et unikt venskab, som Allan ikke vil undvære. Men han er ikke den eneste, der er interesseret i Maiken. En gal samler er også på sporet.